Με την LG να προσφέρει ένα από τα καλύτερα smartphone για το 2013, το LG G2, ήταν λογικό να περιμένουμε την ανάκαμψη της εταιρείας αλλά και την εδραίωσή της μεταξύ των "μεγάλων" κατασκευαστών, με τις πωλήσεις όμως να βρίσκονται κάτω του αναμενόμενου.

Σύμφωνα με την Κορεάτικη ιστοσελίδα Asia Today, μόλις 600 χιλ. τεμάχια του G2 πωλήθηκαν στη Νότια Κορέα τους τέσσερις πρώτους μήνες διάθεσής της συσκευής, με το προηγούμενο flagship μοντέλο το Optimus G Pro να έχει φτάσει την ίδια περίοδο τις 540 χιλ. πωλήσεις. Το τρίτο τρίμηνο του οικονομικού έτους του 2013 πωλήθηκαν παγκοσμίως μόλις 2.3 εκ. συσκευές, με την εταιρεία να είχε ως στόχο τα 3 εκ. τεμάχια.

 

Μη ξεχνάμε πως η εταιρεία ήταν αποφασισμένη να φτάσει το στόχο της, ξοδεύοντας αρκετά μεγάλα ποσά στη προώθηση και τη διαφήμιση της συσκευής κάτι που πιθανόν να βοηθήσει τις πωλήσεις του μοντέλου τους επόμενους μήνες.

 

Link.png Site: http://www.androidbeat.com/2013/12/lg-g2-sales-significantly-expectations-less-2-3-million-units-purchased/[/url]']AndroidBeat