Η LG Electronics ανακοίνωσε την συνεργασία της με την B&O για να προσφέρει υψηλής πιστότητας εμπειρία ήχου σε νέα smartphones της εταιρείας, ανάμεσα στα οποία θα βρίσκεται και το G5 που περιμένουμε να ανακοινωθεί επίσημα στις 21 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της LG, οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν στενά για να εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία ήχου στο νέο LG G5. “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την LG. Με την αφοσίωση της εταιρείας στη δημιουργία premium smartphones, αυτή η συνέργεια μας δίνει την ευκαιρία να προσφέρουμε τον ήχο υψηλών προδιαγραφών της B&O PLAY σε μία ακόμα ευρύτερη βάση πελατών”, δήλωσε ο Henrik Taudorf Lorensen, Πρόεδρος της B&O PLAY.

 

“Μέσω της συνεργασίας μας με την B&O PLAY, πιστεύουμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε αλλά και να ξεπεράσουμε τις υψηλές προσδοκίες των καταναλωτών, οι οποίοι αναζητούν την επόμενη γενιά κορυφαίας εμπειρίας ήχου στα smartphones τους” δήλωσε από την πλευρά της LG Electronics, ο Juno Cho, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κορεάτικης εταιρείας.

 

Η LG θέλει να διαφοροποιηθεί στον συγκεκριμένο τομέα από τους υπόλοιπους κατασκευαστές, και η συνεργασία της με την B&O θα παρέχει μία σημαντικά αναβαθμισμένη εμπειρία ήχου σε σχέση με το παρελθόν.

 

Link.png Site: GSMArena