Για την αγορά της Κορέας, τουλάχιστον αρχικά, η LG παρουσίασε σήμερα ένα νέο smartphone με την ονομασία Class, και με στόχο να προσφέρει σε τιμή μεσαίας κατηγορίας, ένα μοντέλο που τουλάχιστον θα ξεχωρίζει σε θέμα ποιότητας κατασκευής.

Έτσι το LG Class ξεχωρίζει για τη λεπτή μεταλλική του κατασκευή, με την αριστερή και δεξιά πλευρά της οθόνης να είναι ελάχιστα κυρτές, κάνοντας όμως τη διαφορά κατά το swype. Το βάρος είναι στα 147 γραμμάρια και οι διαστάσεις στα 142 x 71.8 x 7.4 χιλιοστά. Η οθόνη των 5 ιντσών, δεν εντυπωσιάζει με την ανάλυση των 720 x 1280 ενώ και τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά κρίνονται απλώς τυπικά.

 

Σε αυτά συναντάμε τον τετραπύρηνο Snapdragon 410 της Qualcomm με υποστήριξη σύνδεσης σε LTE δίκτυα, 2 GB μνήμη, 16 GB αποθηκευτικού χώρου που μπορεί να επεκταθεί, ενώ η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος έχει ανάλυση 13MP. Σ

 

το εμπρόσθιο μέρος υπάρχει μια δεύτερη κάμερα με ανάλυση 8MP η οποία είναι η ίδια που ενσωματώνει και η ναυαρχίδα της LG, το G4. Η αυτονομία αναμένεται να κυμαίνεται στο μέσο όρο που συναντάμε σε άλλα smartphones εξαιτίας της μπαταρίας των 2.050mAh ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι αποσπώμενη.

gallery_39041_3_86295.jpg


Το κόστος του LG Class στην Κορέα όπου και διατίθεται σε όλους τους Κορεατικούς παρόχους κινητής τηλεφωνίας, έχει οριστεί στα $340, με την εταιρεία να μην κάνει κάποια αναφορά για την ώρα για την εμφάνιση του smartphone και σε άλλες χώρες.

 


Link.png Site: PhoneArena