Από το λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter η LG Σαουδικής Αραβίας, μας έρχεται η είδηση για την επίσημη αναγγελία της αναβάθμισης του LG G2 στην τελευταία έκδοση του Android μέσα στο μήνα.

Όπως ανακοινώνει η LG, η αναβάθμιση σε Android 4.4 KitKat θα διατεθεί για τους κατόχους του κορυφαίου smartphone της LG, προς το τέλος Ιανουαρίου φέρνοντας αλλαγές κυρίως στις επιδόσεις της συσκευής αλλά και σε διάφορες στυλιστικές αλλαγές στις ρυθμίσεις.

 

Αν και δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη ενημέρωση για διανομή της αναβάθμισης στην Ευρώπη, εντούτοις πληροφορίες μας, αναφέρουν ότι στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να περιμένουμε την αναβάθμιση στις περισσότερες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

 

Η έκδοση του Android 4.4 KitKat για το LG G2 έχει γίνει διαθέσιμη από τα τέλη Νοεμβρίου πρώτα στην Κορέα, με το παρακάτω βίντεο να αναδεικνύει τις σημαντικότερες αλλαγές.

 

 

Link.png Site: http://www.gsmarena.com/its_official__international_lg_g2_kitkat_rollout_starts_this_month-news-7566.php[/url]']GSMArena

 

 

Ενημέρωση: Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση της LG Electronics Hellas, η εταιρεία πρόκειται να διαθέσει την αναβάθμιση του KitKat OS για το LG G2 και το LG Optimus L9 II μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2014. Περισσότερες λεπτομέρειες για την αναβάθμιση θα γίνουν γνωστές μόλις καταστούν διαθέσιμες. Πρόσθετες ανακοινώσεις αναφορικά με τη διαθεσιμότητα του KitKat OS και για άλλες συσκευές κινητών της LG θα γίνουν σε μεταγενέστερο στάδιο.