Τελευταία κυκλοφόρησαν φήμες που θέλουν την σειρά «Chocolate» της LG να επιστρέφει, με τη γνωστή Νοτιοκορεάτικη εταιρεία να συστήνει παράλληλα μία νέα σχεδιαστική γλώσσα.

Από κάποια προσχέδια που είδαν το φως της δημοσιότητας, η LG φαίνεται να επιδιώκει μία μινιμαλιστική σχεδιαστική γλώσσα που είναι εμπνευσμένη από τη φύση. Τα διάφορα στοιχεία στο πίσω μέρος, όπως οι τρεις κάμερες και το φλας, μοιάζουν να μιμούνται τις σταγόνες βροχής (η εταιρεία ονομάζει τον σχεδιασμό «Raindrop» όπως ξεκινούν από μεγαλύτερο μέγεθος και καταλήγουν στο μικρότερο.

Τα σκίτσα επίσης δείχνουν ότι η εμπρόσθια, κυρτή τύπου «waterfall» γυάλινη επιφάνεια (που προστατεύει την κυρτή οθόνη) φαίνεται να βρίσκεται σε συμμετρία με την οπίσθια όψη της συσκευής με το μεταλλικό πλαίσιο να είναι αρκετά λεπτό (η LG αποκαλεί τον σχεδιασμό «3D Arc design»). Oι στρογγυλεμένες γωνίες φαίνεται επίσης πως θα ευνοούν την εργονομία.  

LG-New-Design-02.jpg.14beab2a81a298733b49f7b69320cb52.jpg

Η κύρια κάμερα φαίνεται να εξέχει και το προστατευτικό γυαλί της δείχνει να περιβάλλεται από ένα μεταλλικό δακτυλίδι. Οι δύο μικρότερες κάμερες και το φλας βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με το υπόλοιπο σώμα.    

Σύμφωνα με φήμες, η πρώτη συσκευή της αναβιωμένης σειράς «Chocolate» θα βασίζεται στην πλατφόρμα Qualcomm Snapdragon 765 και θα διαθέτει δυνατότητες 5G.

GSMArena | Engadget

  • Like 1