Με τις Samsung και HTC να έχουν ήδη ρίξει στη μάχη τις flagship συσκευές τους για το τρέχον έτος και την Nokia να ετοιμάζει το σχετικό event αποκάλυψης σε λίγες ημέρες, λογικό είναι πως αναμένουμε τις απαντήσεις και των υπολοίπων εταιρειών.

Η LG μας καλεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο στα αποκαλυπτήρια του επερχόμενου high-end smartphone της, το οποίο όπως φαίνεται θα ακούει στο όνομα LG Optimus G2. Συγκεκριμένα, μέσω

διάρκειας ενάμιση λεπτού που αναρτήθηκε στο επίσημο κανάλι της κορεάτικης φίρμας στο YouTube, γνωστοποιήθηκε πως το event θα λάβει χώρα στη Νέα Υόρκη στις 7 Αυγούστου.

 

Το μήνυμα "To me, you are perfect. From G" εμφανίζεται συνεχώς στο εν λόγω βίντεο, ενώ στο τέλος εμφανίζεται το μήνυμα "Great 2 Have You!", ξεκαθαρίζοντας έτσι αρκετά την τελική ονομασία του προϊόντος. Τα μόνα γνωστά μέχρι τώρα στοιχεία κάνουν λόγω για τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon της νέας σειράς 800, οπότε οι τρομερές επιδώσεις του μπορούν να θεωρηθούν από τώρα δεδομένες. Περισσότερα σε ένα μήνα από σήμερα.

 

 

Link.png Site: http://www.engadget.com/2013/07/08/lg-teasers-drop-not-so-subtle-hints-of-g2-launch-august-7th/[/url]']engadget.com