Το νέο μέλος της σειράς «V» της LG θα είναι το V50 ThinQ, το οποίο μαζί με το G8 ThinQ θα παρουσιαστούν επίσημα σε εκδήλωση που έχει προγραμματίσει η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία στα πλαίσια της έκθεσης του Mobile World Congress στις 24 Φεβρουαρίου.

Όσον αφορά στην έκδοση «5G», φαίνεται να αποτελεί συνεργασία μεταξύ της LG και της Αμερικάνικης εταιρείας τηλεπικοινωνιών Sprint και θα αποτελεί μέρος της προσφοράς 5G της τελευταίας.

Το νέο V50 ThinQ έχει αρκετές ομοιότητες με τον προκάτοχό του V40 ThinQ εμφανισιακά, ωστόσο από άποψη «hardware» είναι ολοκαίνουριο, έχοντας στο εσωτερικό του το κορυφαίο Qualcomm Snapdragon 855 SoC που ψύχεται από ένα εξελιγμένο σύστημα ψύξης τύπου «vapor chamber» (που είναι 2,7 φορές μεγαλύτερο από το σύστημα ψύξης του V40 ThinQ).  Εκτός από το κορυφαίο SoC της Qualcomm διαθέτει το 5G modem Snapdragon X50 καθώς και μπαταρία 4000mAh.

Η νέα συσκευή της LG θα κυκλοφορήσει σύμφωνα με πληροφορίες τον Μάρτιο πρώτα στην Ν. Κορέα με τιμή αρκετά «τσιμπημένη» (ανάμεσα στα $1160 και $1360), στη συνέχεια στις Ηνωμένες Πολιτείες και κατόπιν θα κυκλοφορήσει και στην Ευρωπαϊκή αγορά. Η LG φαίνεται πως θέλει η συσκευή της να αποτελέσει την εναλλακτική λύση στο Galaxy S10 X 5G της Samsung που επίσης θα κυκλοφορήσει τον ίδιο μήνα.

Engadget

GSMArena