Η LG θα ανακοίνωνε το νέο της κορυφαίο smartphone V60 ThinQ στο πλαίσιο του συνέδριου MWC 2020 (Mobile World Congress) ωστόσο τα σχέδια της άλλαξαν, όπως και όλων των εταιρειών λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού που ήταν και η αιτία για να ακυρωθεί τελικά η σπουδαία έκθεση/ συνέδριο.

Το LG V60 ThinQ του οποίου επίσημες εικόνες διέρρευσαν πρόσφατα στο Internet, φημολογείται ότι βασίζεται στην κορυφαία πλατφόρμα της Qualcomm, Snapdragon 865 σε συνδυασμό με 5G modem και ενσωματώνει μπαταρία 5000mAh που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση μέσω USB-C.

Διαθέτει τέσσερα μικρόφωνα (4ch microphones) και υποδοχή 3.5mm για ακουστικά ενώ στο πίσω μέρος θα υπάρχουν τέσσερις κάμερες σε οριζόντια διάταξη που συνοδεύονται από διπλό φλας.  

3.jpg.61a2013f2f2ce7ba0dda392763961c7b.jpg

Η συσκευή θα διαθέτει οθόνη FullVision, η οποίο στο κέντρο του πάνω μέρους της διαθέτει μία οπή ή εγκοπή για την selfie camera. Στην αριστερή πλευρά του μεταλλικού πλαισίου, που σε μία εικόνα που διέρρευσε έχει «χρυσαφί» απόχρωση, υπάρχουν δύο πλήκτρα για την αυξομείωση της έντασης του ήχου και ένα πλήκτρο που θα ενεργοποιεί τον Google Assistant. Στην δεξιά πλευρά του υπάρχει το πλήκτρο power on/off.

GSMArena

  • Like 1
  • Thanks 1