Βίντεο δείχνει το LG Wing να χρησιμοποιεί μία μικρότερη δευτερεύουσα αναδιπλούμενη οθόνη.

Λίγο μετά την κυκλοφορία του Velvet από την LG, η νοτιοκορεάτικη εταιρία λέγεται πως εργάζεται σε ένα άλλο dual screen smartphone με το κωδικό όνομα Wing. Η ιστοσελίδα Android Authority κυκλοφόρησε ένα βίντεο που δείχνει το τηλέφωνο σχεδόν στην τελική του μορφή. Η LG πειραματίζεται με συσκευές δύο οθονών εδώ και μερικά χρόνια, όπως το Velvet και το V60 που κυκλοφόρησαν νωρίτερα φέτος. Αν και σε αυτές τις συσκευές, ο χρήστης χρειάζεται μία δεύτερη επιπλέον οθόνη ως αξεσουάρ, το Wing φαίνεται πως διαθέτει και τις δύο οθόνες ενσωματωμένες στην ίδια συσκευή.

Αν και στο βίντεο δεν είναι ξεκάθαρο, η ιστοσελίδα Android Authority αναφέρει πως η δεύτερη οθόνη είναι αναδιπλούμενη και βρίσκεται στο κάτω μέρος της κύριας οθόνης. Τοποθετείται ακριβώς δίπλα από την βασική οθόνη και μπορεί για παράδειγμα να δείξει στον χρήστη τις εισερχόμενες κλήσεις καθώς αυτός οδηγεί χωρίς να εμφανίζονται οι σχετικές πληροφορίες στη βασική οθόνη που ενδεχομένως χρησιμοποιεί για την πλοήγησή του. Στο βίντεο μάλιστα φαίνεται πως ο οδηγός δέχεται μία εισερχόμενη κλήση και ταυτόχρονα το τηλέφωνο συνεχίζει να εμφανίζει όλες τις πληροφορίες από τους χάρτες. Η δευτερεύουσα οθόνη θα μπορούσε επίσης να είναι χρήσιμη για gamers ή για χρήστες που η εργασία τους απαιτεί έντονο multitasking και χρειάζονται όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο στην οθόνη.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η συσκευή θα έχει κύρια οθόνη 6.8’’ και δευτερεύουσα οθόνη 4.0’’. Το πιο πιθανό είναι να ενσωματώνει επεξεργαστή Snapdragon 765 ή 765G, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί μόλις η LG αποκαλύψει και επίσημα το τηλέφωνο.

  • Like 1
  • Haha 2
  • Confused 2