Η LG ετοιμάζει την επόμενη ναυαρχίδα της και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα προσπαθήσει να κάνει την διαφορά, με ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Magic Slot.

Πριν ωστόσο αναφερθούμε στο φημολογούμενο Magic Slot, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μία συσκευή που θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 820 SoC, σε συνδυασμό με οθόνη 5,3 ιντσών ανάλυσης WQHD (1440 x 2560 pixels) και με 3GB ή 4GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 32GB. Αναμένεται να διαθέτει εμπρόσθια κάμερα 8,0 Megapixels και μπαταρία 2800mAh ενώ στο πίσω μέρος θα διαθέτει και αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος.

 

Το νέο LG G5 θα διαθέτει δευτερεύουσα οθόνη 160 x 1040 pixels στην πρόσοψη, παρόμοια με εκείνη που υπάρχει στο γνωστό V10. Σύμφωνα επίσης με μία αναφορά, η διάταξη των χαρακτηριστικών και των πλήκτρων στο πίσω μέρος περιλαμβάνει τα κλασικά power button και volume up/down πλήκτρα, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων καθώς και ένα dual-rear camera setup (16Megapixels με 135-degree wide angle δυνατότητα). Σύμφωνα με μία αναφορά, ανάμεσα στις δύο κάμερες, υπάρχει ένας κύκλος με τέσσερα στοιχεία σε τετράγωνη διάταξη. Τα δύο στοιχεία αποτελούν τα δύο LEDs, ένα ακόμη αφορά στο laser autofocus ενώ το τέταρτο ονομάζεται RGB-sensor και βοηθάει στο autofocus και άλλες λειτουργίες αναγνώρισης σκηνής.

 

Πέρα ωστόσο από το dual-rear camera setup, η συσκευή θα διαθέτει ένα χαρακτηριστικό με την ονομασία Magic Slot, και λέγεται πως ουσιαστικά πρόκειται για μία θύρα που ενεργοποιεί επιπλέον λειτουργικότητα χάρη στην προσαρμογή διάφορων αρθρωμάτων για συγκεκριμένες χρήσεις, από επιπλέον κάμερες –π.χ action, 360°VR και “party”- έως ενισχυτή ήχου και πληκτρολόγιο. H συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2016.

 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!

 

Link.png Site: GSMArena