Από ότι φαίνεται, είναι πολλοί οι κατασκευαστές που προτίμησαν τη περίοδο 3-4 Σεπτεμβρίου για να παρουσιάσουν νέες συσκευές, και η Motorola δεν αποτελεί εξαίρεση. Στις 4 Σεπτεμβρίου ετοιμάζει σχετική εκδήλωση για να αποκαλύψει τα Moto X+1, Moto 360 και το Moto G2.

Κατά καιρούς, έχουμε δει στο Internet να κυκλοφορούν κατασκοπευτικές φωτογραφίες του Moto G2, ωστόσο πρόσφατα έκαναν την εμφάνιση τους νέες εικόνες που αποκαλύπτουν περισσότερα στοιχεία για τον διάδοχο ενός από τα δημοφιλέστερα κινητά πέρυσι σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Τρεις είναι οι σπουδαιότερες αλλαγές που εντοπίζονται σε σχέση με το παλαιότερο μοντέλο. Η σπουδαιότερη είναι ότι η οθόνη του Moto G2 "ανεβαίνει" στις 5 ίντσες. Η δεύτερη αφορά στη κύρια κάμερα, η οποία αναβαθμίζεται με αισθητήρα 8.0 Megapixels ενώ η τρίτη σπουδαιότερη αλλαγή, αφορά στον ήχο, αφού παρατηρούμε ότι στη πρόσοψη του Moto G2 υπάρχουν δύο ηχεία.

 

Όσο αφορά στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, φημολογείται ότι βασίζεται στο γνωστό chipset της Qualcomm, Snapdragon 400 και ότι διαθέτει 1GB RAM και 8GB/ 16GB αποθηκευτικού χώρου (επεκτάσιμου σύμφωνα με φήμες).

 

gallery_286955_1267_216204.jpg

 

Link.png Site: PhoneArena