Η Lenovo παρουσίασε την 3η γενιά του Moto E, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, ένα μήνα μετά το Moto G4 Play. Οι δύο συσκευές παρόλα αυτά μοιάζουν πολύ μεταξύ τους.

Το Moto E διαθέτει οθόνη 5,0 ιντσών LCD IPS ανάλυσης 720p και σχεδιασμό που μοιάζει υπερβολικά με εκείνον του G4 Play. Το εσωτερικό του, το οποίο διαθέτει την γνωστή νανο-επικάλυψη για προστασία από την υγρασία και το νερό (απωθεί το νερό) υπάρχει τετραπύρηνος επεξεργαστής (ενδεχομένως να είναι ο Snapdragon 410 που υπάρχει στο G4 Play ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί) και μπαταρία 2800mAh.

 

Στην πρόσοψη διαθέτει κάμερα 5,0 Megapixels ενώ η κύρια κάμερα που εντοπίζεται στο πίσω μέρος του βασίζεται σε αισθητήρα 8,0 Megapixels και είναι αυτόματης εστίασης. Η συσκευή εξοπλίζεται με GPS, WiFi 802.11a/b/g/n, WiFi hotspot, FM radio, Bluetooth 4.0 και διαθέτει υποδοχή microSD για την επέκταση του αποθηκευτικού χώρου. Το λογισμικό βασίζεται στο Android 6.0 Marshmallow. Το Moto E θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο με τιμή £100 στην Μ. Βρετανία (περίπου €120).

 

Link.png Site: GSMArena