Η Motorola ανακοίνωσε την νέα της ναυαρχίδα, η οποία έχει την ονομασία Edge 30 Pro και ενσωματώνει τον κορυφαίο επεξεργαστή της Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 1, δύο κάμερες 50MP στο πίσω μέρος και κάμερα 60MP για selfies.

Η οθόνη του Moto Edge 30 Pro είναι τεχνολογίας P-OLED με διαγώνιο 6,7 ιντσών και ανάλυση Full HD+. To πάνελ είναι πολύ γρήγορο καθώς υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 144Hz και touch sampling rate 360Hz. Η εταιρεία λέει ότι σε συνδυασμό με stylus λειτουργεί στα 240Hz, επίσης πολύ υψηλό. Το πάνελ επίσης είναι 10-bit καλύπτοντας τη χρωματική γκάμα DCI-P3 ενώ δεν απουσιάζει και η υποστήριξη HDR+.

Όπως αναφέραμε, η συσκευή βασίζεται στη πλατφόρμα Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Ανάλογα την έκδοση, η συσκευή μπορεί να διαθέτει 8GB ή 12GB RAM και 128GB, 256GB ή 512GB αποθηκευτικού χώρου.

motorola_edge___2022__NA_Basic_Pack_Cosmos_PDP_HERO.jpg

Στο πίσω μέρος, το σύστημα καμερών είναι όμοιο με αυτό του Edge X30 και επομένως η κύρια, ευρυγώνια κάμερα βασίζεται σε έναν αισθητήρα 50MP με φακό που έχει διάφραγμα f:/1.8 και συνοδεύεται από μία υπερευρυγώνια (f:/2.2) που βασίζεται επίσης σε αισθητήρα 50MP. Μαζί τους είναι και ένας αισθητήρας βάθους 2MP.

H εμπρόσθια κάμερα για selfies που βρίσκεται σε punch hole στην οθόνη βασίζεται σε αισθητήρα 60MP και υπόσχεται εξαιρετικά αποτελέσματα με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, ειδικά στους τομείς της χρωματικής απόδοσης και της σύνθεσης. Επιπλέον, υποστηρίζει το χαρακτηριστικό Auto Smile Capture για την αυτόματη λήψη φωτογραφίας με την ανίχνευση χαμόγελου.

motorola_edge___2022__Basic_Pack_Cosmos_FRONTSIDE.jpg

Η συσκευή ενσωματώνει μπαταρία 4.800 mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 68W, αν και στη συσκευασία περιλαμβάνει έναν φορτιστή 30W. Επιπλέον υποστηρίζεται γρήγορη ασύρματη φόρτιση 15W αλλά και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση 5W. Το νέο Edge 30 Pro τρέχει Android 12 με τις επεμβάσεις/ customizations της Motorola να είναι ελάχιστες. Η συσκευή θα λανσαριστεί με φινίρισμα Cosmos Blue και Stardust White στην Ευρώπη με τιμή €799 για την έκδοση με τα 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου.

motorola_edge___2022__Basic_Pack_Cosmos_BACKSIDE.jpg

Να αναφέρουμε ότι μαζί με το νέο Edge 30 Pro, η Motorola ανακοίνωσε και το Moto G Stylus, το οποίο βεβαίως είναι συμβατό με τη συσκευή και έχει αρκετά κοινά στοιχεία με το S Pen της Samsung, καθώς είναι ευαίσθητο στην πίεση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χειριστήριο για διάφορες λειτουργίες της συσκευής.  

motorola_edge___2022__Basic_Pack_Stardust_DYN_BACKSIDE_LEFT.jpg

  • Like 5