Η Motorola έκανε γνωστό πρόσφατα ότι πρόκειται να πραγματοποιήσει μία εκδήλωση στις 2 Αυγούστου, στα κεντρικά της στο Chicago.

Εκεί, αναμένεται να αποκαλύψει το Moto Z3 αλλά και το Motorola One Power. Από ότι φαίνεται ωστόσο υπάρχει περίπτωση να αποκαλύψει ακόμα μία συσκευή, φωτογραφίες της οποίας διέρρευσαν πρόσφατα.  Πρόκειται για μία «Android One» λύση που θα έχει την ονομασία Motorola One.

To Motorola One φημολογείται ότι είναι μικρότερο από το One Power, με τις δύο συσκευές να μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους. Διαφορές, από άποψη εμφάνισης εντοπίζονται στο κάτω μέρος στην πρόσοψη, με το «πηγούνι» στο One Power να μοιάζει μικρότερο καθώς και στην διπλή κύρια κάμερα στο πίσω μέρος (το One μοιάζει να διαθέτει dual-tone LED flash).

Μία ακόμη διαφορά είναι ότι στην περίπτωση του One Power, το πίσω μέρος είναι κατασκευασμένο από μέταλλο ενώ στο One από ανθεκτικό γυαλί. Λέγεται πως το One Power θα διαθέτει μπαταρία 3780mAh, με το One να είναι λεπτότερο προσφέροντας μικρότερης χωρητικότητας μπαταρία.  Το One Power θα διαθέτει οθόνη 6,2 ιντσών ανάλυσης 2280 x 1080 pixels (19:9) και θα εξοπλίζεται με 4GB RAM και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η διπλή κύρια κάμερα θα βασίζεται σε αισθητήρες 12 Megapixels και 5,0 Megapixels ενώ η εμπρόσθια σε αισθητήρα 8,0 Megapixels.

Όπως είναι φανερό, η Motorola πρόκειται να λανσάρει μία νέα σειρά smartphones Android One με την ονομασία «One», που θα προσφέρουν μία περισσότερο “Google” εμπειρία χρήσης όσον αφορά στο λογισμικό και στις αναβαθμίσεις.

One (αριστερά), One Power (δεξιά)

1085349183_OnevsOnePower.jpg.d48632c542c4e8e6ac4b73db5719f6ce.jpg

GSMArena