Την περασμένη εβδομάδα η Motorola η οποία πλέον ανήκει στη Lenovo (το τμήμα φορητών συσκευών), δημιούργησε αίσθηση με την ανακοίνωση του Droid Turbo για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αν και τότε δεν υπήρχε κάποια ενημέρωση για την εμφάνιση του σε άλλη αγορά εκτός Αμερικής, η Motorola δίνει σήμερα την πολυπόθητη απάντηση με την παρουσίαση του Moto Maxx το οποίο είναι στην ουσία η διεθνής έκδοση του Droid Turbo.

 

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Moto Maxx παραμένουν ίδια και σίγουρα εντυπωασιακά, αρχής γενομένης από την οθόνη 5.2 ιντσών με ανάλυση Quad HD (2560 x 1440 pixels), Snapdragon 805 SoC με τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 2.7GHz, 3GB RAM, 32GB αποθηκευτικό χώρο και κύρια κάμερα με ανάλυση 21 megapixel.

 

Το Moto Maxx ξεχωρίζει και για την ποιότητα κατασκευής του αλλά και την τεραστία μπαταρία των 3.900 mAh η οποία αναμένεται να χαρίζει αρκετά καλή αυτονομία αλλά και πολύ γρήγορη φόρτιση αφού 15 λεπτά αρκούν για λειτουργία 8 ωρών.

 

Αρχικά η Motorola εστιάζει στην αγορά της Λατινικής Αμερικής, κυκλοφορώντας πρώτα το Moto Maxx στη Βραζιλία στις 8 Νοεμβρίου, με το Μεξικό να παίρνει σειρά στη συνέχεια. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση για το πότε θα κάνει την εμφάνιση του στην Ευρώπη.

 

Στο video παρακάτω μπορείτε να δείτε το Moto Maxx. Δυστυχώς το hands-on είναι στα Βραζιλιάνικα και δεν μπορούμε να καταλάβουμε πολλά.

 

 

Link.png Site: CNet