Χάρη σε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Motorola που ανακαλύφθηκε πρόσφατα, έχουμε μία πρώτη εικόνα του φημολογούμενου «foldable» smartphone της Lenovo.

Η αίτηση για το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που ανακαλύφθηκε από το 91 Mobiles, περιέχει αρκετές εικόνες που φαίνεται να δείχνουν μία συσκευή με μία μεγάλη, μακρόστενη αναδιπλούμενη οθόνη στην εσωτερική πλευρά και μία δεύτερη, μικρότερη στην εξωτερική. Αν και στην αίτηση δεν αναφέρεται πουθενά η επωνυμία RAZR, εντούτοις υπάρχουν ορισμένες ομοιότητες με το RAZR V3: από τον τρόπο που «κλείνει» με τον μεντεσέ σαν «flip phone» μέχρι το πηγούνι (chin) που εξέχει και προέρχεται σχεδόν απευθείας από το πρωτότυπο.

Τα νέα για την αίτηση του διπλώματος ευρεσιτεχνίας –κατατέθηκε στις 17 Δεκεμβρίου στον Παγκόσμιο Οργανισμό Διανοητικής Ιδιοκτησίας (WIPO)- έρχονται λίγες ημέρες αφότου έγινε γνωστό από την Wall Street Journal ότι η Lenovo σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα RAZR με αναδιπλούμενη οθόνη (ενδεχομένως να κυκλοφορήσει αποκλειστικά από την Verizon στις ΗΠΑ). Μάλιστα λέγεται πως η συσκευή είναι ήδη έτοιμη και πως θα παρουσιαστεί επίσημα μέσα στον επόμενο μήνα.

Όπως και το επερχόμενο «foldable» smartphone της Samsung που θα κυκλοφορήσει με τιμή κοντά στα $1700, έτσι και το smartphone της Lenovo αναμένεται να στοιχίζει γύρω στα $1500. Για να δούμε όμως…

dims.thumb.jpg.ba2b82f4169a3f809b859ad0603a05fc.jpg

Engadget