Μπορεί να μην είναι εύκολο να βγάλετε φωτογραφίες πια εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να εμπλουτίσετε τις φωτογραφικές γνώσεις σας.

Η εταιρεία Nikon στις ΗΠΑ προσφέρει δωρεάν δέκα μαθήματα από το εξ αποστάσεως εκπαιδευτικό της πρόγραμμα (Nikon School), τα οποία όσοι το επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν μέχρι το τέλος Απριλίου.

Τα μαθήματα έχουν χρονική διάρκεια από δεκαπέντε λεπτά (μερικές φορές είναι διάρκειας άνω της μίας ώρες), και γίνονται από επαγγελματίες φωτογράφους και brand ambassadors. Το κόστος για την παρακολούθηση κάποιου τέτοιου μαθήματος ποικίλει, από $15 μέχρι και $50, οπότε και η Nikon προσφέρει μαθήματα φωτογραφίας αξίας $250 περίπου για όσους ενδιαφέρονται να εμβαθύνουν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

dims.jpg.05a186e62823e6ae2811259647151614.jpg

Υπάρχουν μαθήματα που καλύπτουν τα βασικά στοιχεία (π.χ fundamentals by Reed Hoffman) ή περισσότερο εξειδικευμένα, που αφορούν την φωτογραφία «macro», την φωτογραφία τοπίων ή ακόμα και τα μουσικά βίντεο (The Art of Making Music Videos with Chris Hershman). Υπάρχει επίσης μάθημα ειδικά για την Z50 από την Kitty Peters κ.ά.

Engadget

  • Like 9
  • Thanks 1