Φωτογραφίες μίας άγνωστης συσκευής Lumia διέρρευσαν από μία Κινέζικη ιστοσελίδα, και λέγεται ότι πρόκειται για μία νέα mid-range συσκευή που κατά πάσα πιθανότητα θα αντικαταστήσει το Nokia Lumia 820.

Η συσκευή, σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από την ιστοσελίδα διαθέτει αλουμινένιο πλαίσιο -στα πρότυπα του Nokia Lumia 930- μολονότι η "πλάτη" του είναι κατασκευασμένη από πλαστικό. Η κάμερα στο πίσω μέρος, έχει παρόμοια εμφάνιση με αυτή του Nokia Lumia 1020 -αν και σε... σμίκρυνση- ωστόσο δεν διακρίνεται η επιγραφή PureView.

 

Η Microsoft εργάζεται πάνω σε τρεις νέες συσκευές ακόμη για τη σειρά Lumia, για τη low-end αγορά (κωδική ονομασία "Rock"), για τη mid-range (κωδική ονομασία "Superman") και για τη high-end αγορά (κωδική ονομασία "McLaren").

 

Η συγκεκριμένη συσκευή που βλέπετε στις φωτογραφίες θα έχει κατά πάσα πιθανότητα την ονομασία Lumia 830 (αν και όπως επισημαίνει το The Verge, ενδέχεται να πρόκειται και για τη συσκευή με την ονομασία "Tesla" που επισήμως θα κάνει την εμφάνιση της ως Lumia 730), και όπως μπορείτε να δείτε, δεξιά-πάνω διατηρεί την ονομασία Nokia. Δυστυχώς, δεν έχουμε περισσότερα στοιχεία για τις προδιαγραφές της ακόμα, ωστόσο θα επανέλθουμε.

 

Link.png Site: GSMArena