Η εταιρεία HMD Global όχι μόνο πρόκειται να αναβαθμίσει την σημερινή γκάμα των συσκευών της στο Android 8.0 Oreo αλλά δεσμεύεται να κάνει πολλά περισσότερα.

Πιο συγκεκριμένα, υπόσχεται να αναβαθμίσει τα συγκεκριμένα smartphones στο Android P επίσης (την επόμενη έκδοση του Android). Όλα τα σημερινά smartphones της HMD Global που κυκλοφορούν με το λογότυπο της Nokia κυκλοφόρησαν με “Nougat” ωστόσο η εταιρεία υπόσχεται να τους δώσει “επιπλέον ζωή” με τους χρήστες τους να απολαμβάνουν τα οφέλη δύο ακόμη μεγάλων αναβαθμίσεων του mobile λειτουργικού συστήματος της Google.

 

Μάλιστα το συγκεκριμένο προνόμιο θα έχουν και οι χρήστες μίας αρκετά οικονομικής συσκευής όπως το Nokia 3, κάτι που δεν συναντάμε συχνά. Από ότι φαίνεται, έχει τα πλεονεκτήματά του “να τρέχεις” λογισμικό που βρίσκεται πολύ κοντά στην stock έκδοση του Android –η HMD Global δεν είναι απαραίτητο να κάνει και πολλά πράγματα πέρα από το να ωθήσει την ενημέρωση στις συσκευές της.

 

Ο Chief Technology Officer της εταιρείας, Mikko Jaakkola, δήλωσε επίσης μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ότι η εταιρεία του είναι ανοιχτή στο ξεκλείωμα του bootloader στα κινητά της. Κάτι τέτοιο βεβαίως θα πρέπει να περιμένει ωσότου η εταιρεία διαθέσει το Oreo, κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι το τέλος της χρονιάς.
https://twitter.com/MikkoLJaakkola/status/913789809029562371
Link.png Site: GSMArena