Την προσεχή Τετάρτη 2 Απριλίου, λίγες ώρες μετά την έναρξη του συνεδρίου Build 2014 της Microsoft είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση της Nokia σύμφωνα με προσκλήσεις που ξεκίνησε να αποστέλλει η εταιρεία σε δημοσιογράφους.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται να ενισχύσει τις φήμες των προηγουμένων ημερών σχετικά με την παρουσίαση δύο νέων μοντέλων Lumia από την Φινλανδική εταιρεία, λίγο πριν ολοκληρωθεί η εξαγορά του τμήματος κινητής τηλεφωνίας από τη Microsoft. Το Lumia 930 αναμένεται να είναι η ευρωπαϊκή έκδοση του Lumia Icon το οποίο είδαμε πρόσφατα στην MWC με ελάχιστες αλλαγές στο σχεδιασμό καθώς και τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά συμπεριλαμβανομένου της κάμερας των 20mp.

 

Το δεύτερο μοντέλο θα είναι κατά πάσα πιθανότητα το Lumia 630, το πρώτο Windows Phone 8.1 smartphone το οποίο θα διαθέτει πλήκτρα ελέγχου επί της οθόνης όπως πολλές android συσκευές, μια αλλαγή την οποία έχει ήδη ανακοινώσει η Microsoft.

 

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, η Microsoft αναμένεται να κάνει τα επίσημα αποκαλυπτήρια των Windows Phone 8.1 στο συνέδριο Build που θα διεξαχθεί στο San Francisco, με πιθανή κυκλοφορία δοκιμαστικής έκδοσης μόνο για developers.

 

Θα βρεθούμε από κοντά και στις δύο παρουσιάσεις για να σας μεταφέρουμε όλες τις εξελίξεις και τις ανακοινώσεις των δύο εταιρειών.

 

Link.png Site: http://conversations.nokia.com/2014/03/25/build-will-come/[/url]']Nokia