Με ανακοίνωσή της η Nokia επιβεβαιώνει το πρόβλημα μπαταρίας του smartphone Lumia 800 και υπόσχεται σύντομα μια αναβάθμιση η οποία θα το διορθώνει.

 

Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει ότι ύστερα από την έρευνα που πραγματοποίησε η ίδια από τις πρώτες αναφορές χρηστών στις 12 Δεκεμβρίου για πρόβλημα μπαταρίας στο εν λόγω smartphone, κατέληξε στο ότι πρόκειται για πρόβλημα του λογισμικού που επηρεάζει την κατανάλωση μπαταρίας. Η Nokia σκοπεύει να κυκλοφορήσει μια ενημέρωση λογισμικού στις αρχές του 2012 η οποία θα διορθώνει το πρόβλημα και θα περιλαμβάνει επίσης βελτιώσεις της ταχύτητας της συσκευής. Όσοι δεν μπορούν να περιμένουν την κυκλοφορία της ενημέρωσης, μπορούν να ζητήσουν αντικατάσταση της συσκευής τους με μία άλλη.

 

nokialumia800.jpg

 

Για να δείτε εάν η συσκευή σας επηρεάζεται από το πρόβλημα θα πρέπει να ανοίξετε το διαγνωστικό εργαλείο, πληκτρολογώντας ##634# στο πεδίο κλήσης τηλεφώνου. Στη συνέχεια εφόσον η συσκευή είναι πλήρως φορτισμένη, εάν δείχνει χωρητικότητα κάτω των 1000 mAh τότε το πρόβλημα μπαταρίας σας επηρεάζει.

 

Link.png Site: techradar.com