Με μία νέα διαφήμιση της, η Nokia δείχνει το σαφέστατο προβάδισμα που έχει στις δυνατότητες λήψεων φωτογραφιών και βίντεο έναντι του ανταγωνισμού και συγκεκριμένα με το iPhone 5.

Στο παρακάτω βίντεο (διάρκειας 1:21) η Φιλανδική εταιρεία εξηγεί πως αν και οι περισσότερες φωτογραφίες καθημερινά γίνονται από iPhone παρά από οποιοδήποτε άλλο κινητό τηλέφωνο, η Nokia είναι επικεντρωμένη στο να προσφέρει την καλύτερη ποιότητα παρά ποσότητα. Στη συνέχεια του βίντεο η Nokia παρουσιάζει διάφορα συγκριτικά δείγματα φωτογραφιών από iPhone 5 και Lumia 925, το οποίο είδαμε πρόσφατα.

 

Επιπλέον η εν λόγω διαφήμιση παρουσιάζει τις διάφορες λειτουργίες κάμερας του Lumia 925, όπως τις action shot, motion blur και best shot. Η πρόταση της Nokia να προσφέρει κάμερα ανάλυσης 8.7 Megapixel τεχνολογίας PureView, οπτικά μέρη Carl Zeiss, άνοιγμα κλείστρου f/2.0 με διπλό LED φλας, προσφέροντας τρομερές επιδόσεις σε χαμηλό φωτισμό, ενώ από την άλλη έχουμε το iPhone 5 με κάμερα ανάλυσης 8MP με φακό πέντε στοιχείων και άνοιγμα κλείστρου f/2.4.

 

 

Με την ανακοίνωση του Lumia 1020 η Nokia ξεκαθαρίζει πως είχε και θα έχει το πάνω χέρι στις φωτογραφικές των smartphone, αν και η επιτυχία του μη ανακοινωμένου iPhone 5S φαντάζει ήδη εξασφαλισμένη. Σύμφωνα με τις φήμες, η Apple θα δώσει ιδαιίτερη έμφαση στην κάμερα του νέου iPhone υποστηρίζοντας τα 12mp και εξοπλίζοντας την παράλληλα με διπλό LED Flash.

 

Link.png Site: http://www.macrumors.com/2013/08/05/nokia-launches-lumia-925-advertisement-bashing-iphone-camera[/url]']Macrumors