Κάποιες φωτογραφίες που διέρρευσαν πρόσφατα αποκαλύπτουν ότι το επερχόμενο Nokia 9 (ή το Nokia 10, ακόμα δεν είναι σίγουρη η ονομασία) διαθέτει μία διάταξη με πέντε κάμερες στο πίσω μέρος.

Στην διάταξη στο πίσω μέρος παρατηρούμε δύο πρόσθετα στοιχεία, ένα φλας τεχνολογίας LED καθώς και ένα σύστημα IR Laser που βοηθάει στην αυτόματη εστίαση. Ανάμεσα στα συστήματα φακών παρατηρούμε το λογότυπο της Zeiss ενώ ακριβώς πάνω από τον πρώτο φακό παρατηρούμε το μικρόφωνο για την ακύρωση θορύβου.

Το πίσω μέρος της συσκευής μοιάζει να είναι κατασκευασμένο από γυαλί (λαμβάνοντας υπόψη και τις αρκετές… δαχτυλιές και τον τρόπο που καμπυλώνεις στις άκρες, αλλά και από το πόσο «reflective» είναι το υλικό). Από την απουσία του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων από το πίσω μέρος της συσκευής καταλαβαίνουμε ότι είτε βρίσκεται στο κάτω μέρος της πρόσοψης, είτε η συσκευή κάνει χρήση κάποιας in-display υλοποίησης.

004.jpg

Αν αληθεύουν οι φήμες και η HMD Global έχει στόχο να κυκλοφορήσει τη νέα της ναυαρχίδα μέσα στο 2018, τότε περιμένουμε στο εσωτερικό της να διαθέτει το Qualcomm Snapdragon 845 SoC.  

03.jpg.00d8ba8ec9559ccae7a1b502b18a2249.jpg

GSMArena

  • Haha 3