Με την αγορά του τμήματος κινητής τηλεφωνίας της Nokia από τη Microsoft οι κάθε φήμες για κυκλοφορία ενός Android smartphone από τη Φιλανδική εταιρεία χάθηκαν, τουλάχιστον μέχρι να δούμε το μοντέλο Normandy, το οποίο συνεχίζει να εμφανίζεται και να δημιουργεί ερωτηματικά.

Νέο screenshot από το λειτουργικό του Normandy έκανε την εμφάνισή του, παρουσιάζοντας μια παραλλαγή του λειτουργικού συστήματος Android (όπως έχουμε δει το Kindle της Amazon) η οποία φέρει σημαντικές ομοιότητες με την πλατφόρμα των Windows Phone. Στη νέα εικόνα βλέπουμε την υποστήριξη των Vine, Facebook και BlackBerry Messenger, καθώς επίσης και τα παιχνίδια Plants vs. Zombies 2 και Jetpack Joyride. Το Normany εικάζεται ότι τελικά θα κυκλοφορήσει, ως αντικαταστάτης της πλατφόρμας Series 40 και της οικονομικής σειράς Asha.

 

BeG-LEfCAAI58o7.png

 

Τέλος, πολλές ιστοσελίδες σημειώνουν πως τα screenshot δίνουν και την πιθανή ημερομηνία παρουσίασης, καθώς τόσο στο νέο όσο και στα παλαιότερα βλέπουμε την ημερομηνία 25 Μαρτίου, χωρίς καμία όμως επίσημη τοποθέτηση.

 

Link.png Site: http://www.phonearena.com/news/Nokia-Normandy-leak-points-to-an-announcement-date-March-25_id51484#2-[/url]']Phone Arena