Το OnePlus 5 είναι ένα από τα πολυαναμενόμενα smartphone της χρονιάς, και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι.

Ήδη όμως η εταιρεία έχει ξεκινήσει την επιλεκτική διαρροή χαρακτηριστικών του, με τελευταία την ανακοίνωση του πρόεδρου και συνιδρυτή της OnePlus, Pete Lau ο οποίος με μήνυμα του στο Weibo, το "Twitter της Κίνας", ανέφερε ότι το OnePlus 5 θα είναι το πιο λεπτό smartphone ανάμεσα σε όλες τις κορυφαίες προτάσεις φέτος.

 

Αν ισχύει η δήλωση του Lau, τότε το νέο μοντέλο θα πρέπει να είναι πιο λεπτό ακόμα και από τον προκάτοχό του, το OnePlus 3T το οποίο διαθέτει πάχος μόλις 7,35 χιλιοστά. Μάλιστα η εταιρεία μας καλεί με σημερινό tweet στον επίσημο λογαριασμό «να δούμε πέρα από τις σκιές», εμφανίζοντας το OnePlus 3T σε φωτογραφία και αφήνοντας να εννοηθεί ότι από κάτω του κρύβεται το νέο μοντέλο που θα διαθέτει μικρότερες διαστάσεις. Επιπλέον ο Lau αναφέρει ότι για να το επιτύχει αυτό η OnePlus, δε χρειάστηκε να κάνει οποιαδήποτε συμβιβασμό στην εμπειρία χρήσης.

 

Η πληροφορία αυτή έρχεται να προστεθεί σε άλλα επιβεβαιωμένα χαρακτηριστικά που θα ξεχωρίζουν στο OnePlus 5 όπως η παρουσία του κορυφαίου Snapdragon 835 της Qualcomm, τον αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος στην εμπρόσθια όψη καθώς και την (πιθανόν διπλή) κάμερα, η κατασκευή της οποίας έχει πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Dx0. Ακόμα όπως όλα δείχνουν, η OnePlus θα διατηρήσει και στο φετινό μοντέλο τη θύρα ακουστικών 3.5χιλ. Μία από τις πιθανές ημερομηνίες παρουσίασης του OnePlus 5 είναι η 15η Ιουνίου σύμφωνα με μια αφίσα που διέρρευσε τις πρώτες πρωινές ώρες, με την εταιρεία όμως να μην έχει επιβεβαιώσει την ημερομηνία αυτή.

 

Link.png Site: PhoneArena