Βρισκόμαστε περίπου μία εβδομάδα πριν την επίσημη αποκάλυψη του νέου OnePlus 5, και ήδη γνωρίζουμε αρκετά πράγματα για τη νέα ναυαρχίδα της θυγατρικής της BBK Electronics, είτε από διαρροές, είτε από πληροφορίες που έχει δημοσιοποιήσει η ίδια η κατασκευάστρια.

Πρόσφατα, διέρρευσε μια νέα φωτογραφία της συσκευής, και παράλληλα τα χαρακτηριστικά και η… τιμή της. Όπως μπορείτε να δείτε, η εικόνα επιβεβαιώνει ότι το OnePlus 5 θα έχει αρκετές ομοιότητες με το R11 της αδερφής εταιρείας Oppo, και βεβαίως με το iPhone 7 Plus της Apple, στο σχήμα και στην θέση της διπλής κάμερας. Όσον αφορά στην διπλή κάμερα, θα βασίζεται σε δύο αισθητήρες των 16 Megapixels και 20 Megapixels με σύστημα φακών με διάφραγμα f/1.7 και f/2.6 αντίστοιχα.

 

Η συσκευή θα διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών που θα προσφέρει μεγαλύτερο εύρος χρώματος DCI-P3 και θα υποστηρίζει 1080 x 1920 pixels. Ο αισθητήρας ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται όπως είναι φανερό και από την εικόνα που διέρρευσε στην πρόσοψη και προστατεύεται από μία κεραμική επίστρωση και θα επιτρέπει το “ξεκλείδωμα” της συσκευής μέσα σε 0,2s.

 

Το OnePlus 5 θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 835 SoC, που θα συνοδεύεται από 6GB ή 8GB RAM ανάλογα την έκδοση καθώς και από 64GB ή 128GB αποθηκευτικού χώρου UFS 2.1. Η χωρητικότητα της μπαταρίας θα είναι 3300mAh και θα υποστηρίζεται Dash Charge και επομένως για να φορτίσει από το 0% στο 92% απαιτείται μόλις 1 ώρα. Η συσκευή πέρα από WiFi 802.11ac θα υποστηρίζει και Bluetooth 5.0.

 

Όσον αφορά στην τιμή, το OnePlus 5 θα ξεκινάει από τα $479, που είναι $40 περισσότερα από το OnePlus 3T και $80 περισσότερα από το OnePlus 3. Λάβετε υπόψη σας ότι τίποτα σχεδόν από τα παραπάνω δεν είναι επιβεβαιωμένο, οπότε θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί.

 

Link.png Site: GSMArena