Φαίνεται ότι το τμήμα μάρκετινγκ της κινεζικής κατασκευάστριας OnePlus γνωρίζει πως να διαχειρίζεται το "hype", εκμεταλλευόμενο κάθε ευκαιρία για δωρεάν προβολή, ακολουθώντας το δρόμο που χάραξαν εδώ και χρόνια οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές.

Άσχετα λοιπόν με το γεγονός ότι η επίσημη παρουσίαση της νέας ναυαρχίδας, OnePlus 3, έχει οριστεί για τις 15 Ιουνίου, "κάποιοι" διοχέτευσαν στην κινέζικη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Weibo εικόνες της συσκευής - ενώ αν επαληθευτεί ότι πρόκειται για τρισδιάστατες μακέτες (renders), είναι εξαιρετικά δουλεμένες και μάλλον προέρχονται από υλικό διαφημιστικής καμπάνιας για την προώθηση της.

 

Μέχρι τώρα, οι φήμες θέλουν το OnePlus 3 να κυκλοφορεί με 64-bit Qualcomm Snapdragon 820, οθόνη FHD AMOLED 5.5" (1920 x 1080 pixels), 4/6GB μνήμης RAM και 32/64GB ROM, υποστήριξη NFC, σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και μπαταρία 3000 mAh. Η κύρια κάμερα φέρει αισθητήρα των 16ΜΡ αλλά δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες, όσον αφορά τα οπτικά ή τις κατασκευαστικές του ιδιαιτερότητες.

 


oneplus3.jpg

 

 

 

OnePlus-3-leak-with-a-case_6.jpg


Αξίζει να σημειωθεί ότι η σχεδίαση της νέας ναυαρχίδας της OnePlus θυμίζει έντονα τις πρόσφατες υλοποιήσεις γνωστής ταϊβανέζικης εταιρείας.

 


Link.png Site: GSMArena