Ήταν σχεδόν σίγουρο ότι ορισμένα χαρακτηριστικά θα ήταν κοινά μεταξύ των κορυφαίων συσκευών της BBK Electronics, που έχει τις εταιρείες OnePlus, Oppo και vivo και χάρη σε μία διαρροή γνωρίζουμε ότι το πάνελ της οθόνης είναι κοινό για τα Oppo R15 και OnePlus 6.

Αυτό σημαίνει ότι το επερχόμενο OnePlus 6 θα διαθέτει οθόνη AMOLED με διαγώνιο 6,28 ιντσών που υποστηρίζει ανάλυση 2280 x 1080 pixels (διαθέτει notch). Το SoC αναμένεται να είναι το Qualcomm Snapdragon 845 με τον επεξεργαστή χρονισμένο στα 2,7GHz.

Το SoC αναμένεται να συνοδεύεται από 6GB RAM και από 128GB αποθηκευτικού χώρου (ενδέχεται να υπάρξει και έκδοση 8GB RAM με 256GB αποθηκευτικού χώρου). Η εμπρόσθια κάμερα θα βασίζεται σε αισθητήρα 20 Megapixels και σε σύστημα φακών f/2.0 ενώ η κύρια, διπλή κάμερα θα βασίζεται σε αισθητήρες των 16 Megapixels και 20 Megapixels με σύστημα φακών με διάφραγμα f/1.7 και στις δύο περιπτώσεις.

Μία ακόμα ομοιότητα ανάμεσα στα Oppo R15 και OnePlus 6 θα είναι η μπαταρία, η χωρητικότητα της οποίας είναι 3450mAh. Οι ομοιότητες μεταξύ χαρακτηριστικών των κορυφαίων συσκευών από brands της ίδιας εταιρείας είναι κάτι που συνηθίζεται. Άλλωστε οι προκάτοχοί τους, Oppo R11s και OnePlus 5T μοιράζονταν hardware.

GSMArena