Aπ' ότι φαίνεται, το επερχόμενο OnePlus 7 δεν πρόκειται να διαθέτει οθόνη με «εγκοπή» ή οπή, έτσι ώστε να προσφέρει μία «full view» εμπειρία στον χρήστη του, με σχεδόν μηδαμινά περιθώρια γύρω από την οθόνη.

Για να το καταφέρει αυτό η OnePlus, θα χρησιμοποιήσει από ότι φαίνεται έναν «motorized» μηχανισμό σαν αυτόν που χρησιμοποίησαν οι αδερφές εταιρείες vivo και Oppo, για τις εμπρόσθιες κάμερες των NEX S και Find X αντίστοιχα. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι η εταιρεία που βρίσκεται πίσω και από τις τρεις μάρκες είναι η BBK Electronics, και από το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της είναι φυσικό να επωφελούνται και τα τρία brands. Η λύση επίσης έχει δοκιμαστεί στο χρόνο.

Τα «renders» που έδωσαν στην δημοσιότητα ο γνωστός leakster OnLeaks και το blog Pricebaba αποκαλύπτουν μία συσκευή στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η οθόνη που καταλαμβάνει σχεδόν το σύνολο της επιφάνειας στην πρόσοψη της, πιθανότατα τύπου OLED με διαγώνιο 6,5 ιντσών και που εξοπλίζεται με τριπλή κύρια κάμερα. Η απουσία αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος από την «πλάτη» μας οδηγεί επίσης στο συμπέρασμα ότι θα βρίσκεται στην οθόνη επίσης. Η συσκευή, δεν θα διαθέτει υποδοχή 3.5mm για ακουστικά ενώ όπως αποκάλυψε ο Pete Lau, founder και CEO της OnePlus, δεν θα διαθέτει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

OnePlus7_2.jpg.55bafa583b3338ab3e5ec00e485277e2.jpg

Το νέο OnePlus 7 θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 855 SoC, αλλά το πιθανότερο είναι να μην συνοδεύεται από το 5G modem της ίδιας εταιρείας (ενδεχομένως στο OnePlus 7T;). Το OnePlus 7 αναμένεται να ανακοινωθεί τον Μάιο ή τον Ιούνιο.

OnePlus7_3.jpg.5b77d2254e867a0cede8c4bfb99c0454.jpg

Engadget