Εκτός από την παρουσίαση του Oneplus 11 5G, η εταιρεία εισέρχεται επίσημα στην αγορά των tablet με το OnePlus Pad, ένα tablet 11,61 ιντσών.

Η συσκευή φέρνει μια σειρά από εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, τουλάχιστον στα χαρτιά. Για αρχή, διαθέτει μια μεγάλη μπαταρία 9.510mAh, λίγο μικρότερη από αυτή που προσφέρει το Samsung Galaxy Tab S8 Plus. Η OnePlus ισχυρίζεται ότι το tablet της μπορεί να αναπαράγει 14,5 ώρες βίντεο και έχει χρόνο αναμονής ενός μήνα. Η μεγάλη μπαταρία του OnePlus Pad διαθέτει επίσης γρήγορη ενσύρματη φόρτιση 67W, η οποία, σύμφωνα με την OnePlus, μπορεί να γεμίσει πλήρως σε 80 λεπτά.

Ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό του OnePlus Pad είναι ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης στα 144Hz, ο υψηλότερος στο χώρο των tablet. Ωστόσο το OnePlus Pad δεν διαθέτει OLED panel (πρόκειται για LCD) και δεν θα μπορείτε να απολαμβάνετε συνεχώς την πλήρη εμπειρία των 144Hz. Το scrolling στο OnePlus Pad έχει ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz ενώ αυτή στα 144Hz υποστηρίζεται μόνο από συγκεκριμένες εφαρμογές. «Ορισμένες από αυτές τις εφαρμογές περιλαμβάνουν τις Επαφές, τα Μηνύματα και άλλες ενσωματωμένες εφαρμογές του OnePlus Pad», δήλωσε η εταιρεία.

image.jpeg.875c0878586d11d16694ecdc7362eaf9.jpeg

Στον πυρήνα του, το OnePlus Pad διαθέτει τον επεξεργαστή MediaTek Dimensity 9000 που ανταγωνίζεται τον Snapdragon 8 Gen 1 της Qualcomm. Αυτός συνδυάζεται με επιλογές μνήμης στα 8GB ή12GB. Η OnePlus δεν έχει αποκαλύψει τις επιλογές ενώ δεν γνωρίζουμε επίσης αν το tablet θα διαθέτει επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο ή όχι.

Το tablet έρχεται με δύο κάμερες, μία κύρια στο πίσω μέρος και στο κέντρο ενώ η selfie βρίσκεται πάνω από την οθόνη όταν ο χρήστης κρατά την οθόνη σε οριζόντια θέση, χωρίς να γνωρίζουμε για την ώρα τις προδιαγραφές της.

Σε άλλα ενδιαφέροντα σημεία, το OnePlus Pad υποστηρίζει το Multi-Screen Connect της Oppo με τηλέφωνα OnePlus που τρέχουν OxygenOS 13.1 ή νεότερη έκδοση. Η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας του τηλεφώνου OnePlus με το tablet. Η εταιρεία αναφέρει ότι αυτός είναι ένας οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να αποκτήσετε σύνδεση με το Intnert από το tablet αντί να αγοράσετε ξεχωριστή κάρτα SIM.

Η OnePlus δεν έχει ανακοινώσει την τιμή ή τις λεπτομέρειες διαθεσιμότητας του OnePlus Pad. Γνωρίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει σε διάφορες αγορές, αλλά περιμένουμε ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με τις χώρες και τις περιοχές στις οποίες στοχεύει η OnePlus. Η εταιρεία λέει ότι θα ανακοινώσει πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα τις επόμενες εβδομάδες. Ίσως μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες στη MWC 2023 όπου και η συσκευή θα είναι διαθέσιμη για παρουσίαση.

Το tablet μπορεί να συνδυαστεί με τη γραφίδα OnePlus Stylo και το μαγνητικό πληκτρολόγιο OnePlus. Αυτά δεν αποτελούν μέρος της συσκευασίας και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τα προμηθευθούν ξεχωριστά. Όσον αφορά τον φορτιστή, η OnePlus θα συμπεριλάβει στη συσκευασία έναν των 67W.
 

  • Like 3
  • Thanks 1