Ένα ακόμη μοντέλο στην οικογένεια των Selfie Expert smartphone της ανακοίνωσε η Oppo, το οποίο έχει την ονομασία F3. Το μικρότερο αδερφάκι του F3 Plus διαθέτει διπλή εμπρόσθια κάμερα.

Η πρώτη από τις δύο κάμερες βασίζεται σε αισθητήρα 1/3.1” ανάλυσης 16 Megapixels με σύστημα φακών με διάφραγμα f/2.0 ενώ η δεύτερη βασίζεται σε αισθητήρα 8,0 Megapixels με σύστημα φακών wide-angle με διάφραγμα f/2.4. Η κάμερα στο πίσω μέρος της συσκευής βασίζεται σε αισθητήρα 1/3” ανάλυσης 13 Megapixels που έχει σύστημα φακών με διάφραγμα f/2.2, phase detection auto-focus και LED flash.

 

Το Oppo F3 διαθέτει οθόνη LCD με διαγώνιο 5,5 ιντσών ανάλυσης Full HD που προστατεύεται από Gorilla Glass 5. Στο εσωτερικό του βρίσκεται το MediaTek MT6750 SoC το οποίο ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή που συνοδεύουν 4GB RAM και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου –έως και κατά 256GB μέσω ξεχωριστής υποδοχής microSD που βρίσκεται δίπλα σε δύο υποδοχές για κάρτες nano SIM.

 

Η συσκευή διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 3200mAh (η φόρτιση πραγματοποιείτε μέσω microUSB 2.0). Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 6.0 Marshmallow πάνω από το οποίο η εταιρεία έχει προσαρμόσει το ColorOS 3.0. Το Oppo F3 θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Ινδία, στο Βιετνάμ, στην Ινδονησία, στις Φιλιππίνες και στην Μιανμάρ στις 13 Μαΐου και η τιμή του βρίσκεται κοντά στα $320.

 

Link.png Site: GSMArena