Η Oppo ανακοίνωσε τον διάδοχο του Oppo F3 με την ονομασία F5, και όπως είναι φανερό, η εταιρεία ακολουθώντας την τάση της εποχής επέλεξε οθόνη με αναλογία 18:9 για την συσκευή της.

Πέρα από την οθόνη 18:9, ο αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων μετακόμισε από την πρόσοψη στην “πλάτη” ενώ επιπλέον το Oppo F5 υποστηρίζει και face unlock, με την Κινέζικη εταιρεία ωστόσο να υποστηρίζει πως η συγκεκριμένη λύση δεν είναι τόσο ασφαλής όσο ο fingerprint reader. Η οθόνη είναι τύπου LCD IPS με διαγώνιο 6,0 ιντσών και υποστηρίζει ανάλυση 1080 x 2160 pixels.

 

Η εταιρεία έχει δώσει βάρος στις κάμερες με την εμπρόσθια να βασίζεται σε αισθητήρα 20 Megapixels (1/2.8-inch) και σε σύστημα φακών f/2.0 και την κύρια κάμερα να βασίζεται σε αισθητήρα 16 Megapixels σε συνδυασμό με σύστημα φακών με διάφραγμα f/1.8 που συνοδεύεται από LED flash. Όσον αφορά στο λογισμικό, η εταιρεία υποστηρίζει πως οι φωτογραφίες υποστηρίζονται από AU που αναλαμβάνει να τις βελτιώσει, τονίζοντας τα μάτια, τα μήλα στο πρόσωπο ή το σχήμα το πηγουνιού κ.ά. Επιπλέον υποστηρίζεται Portrait Mode με artificial blur.

 

Στο εσωτερικό της, η συσκευή εξοπλίζεται με το Helio P23 SoC της MediaTek που ενσωματώνει οκτώ πυρήνες Cortex-A53, με 4GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου ή με 6GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Το Oppo F5 θα ξεκινήσει να πωλείται στις Φιλιππίνες αρχικά την ερχόμενη εβδομάδα με τιμή που ξεκινάει από τα €263 περίπου.

 

gallery_286955_4308_17749.jpg

 

Link.png Site: GSMArena