To Ν1 smartphone της Oppo, κάνει ντεμπούτο στην Αμερικανική και Ευρωπαϊκή αγορά από τις 10 Δεκεμβρίου όπως ανακοίνωσε σήμερα η Κινεζική εταιρείας.

Με το συγκεκριμένο smartphone, η Oppo στοχεύει τους χρήστες που τους αρέσουν τα smartphone με μεγάλες οθόνες αφού το N1 ξεχωρίζει για την 5.9' ιντσών οθόνη, τεχνολογίας IPS με Full HD ανάλυση. Στο εσωτερικό υπάρχει ο Snapdragon 600 με τετραπύρηνο επεξεργαστή στο 1.7 GHz, με 2GB μνήμη καθώς και 16 ή 32 GB αποθηκευτικό χώρο.

Επίσης διαθέτει κάμερα 13mp με οπτικό σταθεροποιητή, σύστημα φακών που αποτελείται από 6 κομμάτια και παράλληλα επεξεργαστή εικόνας Owl που κατασκευάζει η ίδια η Oppo. Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, η κάμερα μπορεί να περιστραφεί κατά 206 μοίρες και να χρησιμοποιηθεί έτσι ως μπροστινή κάμερα σε περίπτωση που ο χρήστης θέλει να πραγματοποιήσει μια βιντεοκλήση. Η αυτονομία του Oppos N1 αναμένεται ικανοποιητική με βάση τη μπαταρία των 3610 mAh ενώ το βάρος δε ξεπερνά τα 215 γραμμάρια.

Το Oppo N1 είναι ένα από τα πρώτα smartphones που έρχεται με επιλογή πλατφόρμας CyanogenMod, με τον υποψήφιο κάτοχο να επιλέγει αν επιθυμεί την Android 4.2.2 Jelly Bean εμπειρία μαζί με τις αλλαγές στο γραφικό περιβάλλον της Oppo, την CyanogenMod έκδοση ή και τις δύο επιλογές.

Όπως και με το Oppo Find 5, έτσι και το N1 θα διατεθεί αποκλειστικά από την ιστοσελίδα europe.oppostyle.com και θα είναι διαθέσιμο για αποστολή και στη χώρα μας με τιμή €449 από τις 10 Δεκεμβρίου.

Link.png Site: Oppostyle