Οι compact φωτογραφικές δείχνουν σκληρές για να πεθάνουν, με τη Nikon, έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές να εμπλουτίζει τη σειρά COOLPIX με τρία νέα μοντέλα.

Αρχικά η COOLPIX S3700 διαθέτει αισθητήρα 20MP κάνοντας εύκολη την κοινοποίηση των φωτογραφιών και βίντεο που κάνετε λήψη είτε μέσω Wi-Fi είτε μέσω NFC. Το οπτικό zoom 8x με το φακό NIKKOR επεκτείνεται σε Dynamic Fine Zoom 16x ενώ η εγγραφή βίντεο γίνεται σε HD ανάλυση και στα 30fps συγκεκριμένα. Η S3700 διαθέτει λεπτό σχεδιασμό ενώ θα κυκλοφορήσει σε αρκετά χρώματα.

 

Η COOLPIX S2900 διαθέτει και αυτή αισθητήρα με ανάλυση 20MP, με το οπτικό zoom 5x να επεκτείνεται σε Dynamic Fine Zoom 10x. Υπάρχει επιλογή αυτόματης σκηνής η οποία σας ενημερώνει για τις κατάλληλες ρυθμίσεις ανάλογα τη λήψη. Η εγγραφή βίντεο γίνεται και εδώ στην HD ανάλυση ενώ υπάρχει λειτουργία για εύκολη λήψη πανοραμικών φωτογραφιών.

 

S2900_SL_Hero_shot.jpg

Για μικρότερες απαιτήσεις, η Nikon παρουσίασε και την COOLPIX L31 με ανάλυση 16MP, οπτικό zoom 5x, HD εγγραφή βίντεο και τη δυνατότητα να προσθέσετε ειδικά εφέ στις φωτογραφίες σας.