Η διαρροή εικόνων και χαρακτηριστικών της νέας ναυαρχίδας της GoPro στην αγορά των action cameras με την ονομασία Hero 10 Black δείχνει ότι η εταιρεία δεν θα αργήσει να προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα WinFuture, που παλαιότερα είχε διαρρεύσει εικόνες και χαρακτηριστικά από την ανασχεδιασμένη Hero 9 Black τέτοια εποχή πέρυσι -με εξαιρετική ακρίβεια μάλιστα- η νέα GoPro Hero 10 Black θα μοιάζει αρκετά με το προηγούμενο μοντέλο ωστόσο θα ενσωματώνει έναν ισχυρότερο επεξεργαστή GP2 για βελτιωμένη απόδοση σε όλους τους τομείς.    

Ο νέος επεξεργαστής αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την απόδοση της νέας κορυφαίας action camera της GoPro προσφέροντας υποστήριξη για λήψη βίντεο 5.3k στα 60fps ή 4K στα 120fps, κάτι εξαιρετικά χρήσιμο για υψηλής ποιότητας βίντεο αργής κίνησης. Πρόκειται για μία σημαντική βελτίωση σε σχέση με τα αντίστοιχα [email protected] και [email protected] της προηγούμενης γενιάς. Η Hero 10 Black επίσης μπορεί να εγγράψει βίντεο στα 2.7K με 240fps για ακόμα περισσότερο έλεγχο στην αρχή κίνηση, αν και σε μειωμένη ανάλυση. Επιπλέον, η νέα κάμερα της GoPro ενσωματώνει έναν νέο αισθητήρα εικόνας που αυξάνει την ανάλυση από τα 20 Megapixels στα 23 Megapixels.

GoPro_Hero10_Black_1630067101_0_0.jpg

Τα χαρακτηριστικά HyperSmooth 4.0 και TimeWarp 3.0 για time-lapse βίντεο έρχονται και αυτά αναβαθμισμένα ωστόσο τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, όπως οι δύο οθόνες, τα πλήκτρα αφής και η αδιαβροχοποίηση μέχρι τα 10 μέτρα βάθος προέρχονται από το προηγούμενο μοντέλο.

GoPro_Hero10_Black_1630067108_0_0.0.jpg

  • Like 5