Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση της συμφωνίας εξαγοράς της εταιρείας Ouya, από τη Razer, γνωστή στο χώρο του hardware, σύμφωνα με πληροφορίες που ανέβηκαν σε ιστοσελίδα που είχε σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις, και οι οποίες αποσύρθηκαν λίγα λεπτά μετά.

Η εταιρεία Ouya κατασκευάζει την ομώνυμη βιντεοκονσόλα παιχνιδιών που βασίζεται στην πλατφόρμα του Android, αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα project συγκέντρωσης χρημάτων από το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας KickStarter,συγκεντρώνοντας 8 εκατομμύρια δολάρια. Έχοντας στόχο να φέρει τα παιχνίδια του Android στην τηλεόραση σας μέσα από μια όμορφη συσκευή κονσόλα, ο ενθουσιασμός από το κοινό ήταν όπως φαίνεται εφήμερος, έχοντας να αντιμετωπίσει τα μεγαθήρια του χώρου όπως τη Sony, τη Microsoft και τη Nintendo.

 

Η ιστορία έδειξε ότι το κοινό εξακολουθεί να προτιμά τα πιο ολοκληρωμένα παιχνίδια των κονσολών νέας γενιάς έναντι των κλασσικών παιχνιδιών του Android που μάθαμε να παίζουμε στο smartphone ή το tablet μας. Οι μειωμένες πωλήσεις της κονσόλας των $99, είχαν ως αποτέλεσμα η εταιρεία να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αποστέλλοντας επιστολή προς τους επενδυτές πριν μερικούς μήνες, ενημερώνοντας τους για την ανάγκη πώλησης της εταιρείας.

 

Η είδηση θα ανανεωθεί μόλις υπάρξουν νεώτερα για τη συμφωνία.

 

Link.png Site: TheVerge

 

Ενημέρωση 29/7: Η Razer επιβεβαίωσε την εξαγορά της Ouya