O συχνά αξιόπιστος @evleaks, μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο twitter, μας δίνει ίσως μια πρώτη γεύση από την εξωτερική εμφάνιση του Galaxy S IV.

Και οι δύο φωτογραφίες που δείχνουν να απεικονίζουν να προέρχονται από προωθητικό υλικό ή και παρουσίαση, δείχνουν να συμφωνούν με τις τελευταίες φήμες που κάνουν αναφορά για Super Amoled οθόνη 5' ιντσών, με Full HD ανάλυση, κάμερα 13mp με LED Flash αλλά και 2GB RAM.

 

Στη μία από τις 2 φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο @evleaks γίνεται αναφορά και στην έκδοση Android 4.2 που θα τρέχει αρχικά το Galaxy S IV χωρίς να προκαλεί έκπληξη. H Samsung σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες των New York Times, έχει προχωρήσει σε σημαντικές προσθήκες στο λογισμικό, προσθέτοντας τη δυνατότητα scrolling ιστοσελίδων και μενού χωρία να ακουμπάει ο χρήστης την αφή παρά μόνο κοιτώντας την οθόνη.

 

Τα αποκαλυπτήρια της συσκευής είναι προγραμματισμένα για τις 14 Μαρτίου στη Νέα Υόρκη.

 

2013-03-05_0333_001.jpg

 

Link.png Site: ']Twitter @evleaks

 

Ενημέρωση: Όπως αναφέρει το Techcrunch, οι παραπάνω φωτογραφίες δεν απεικονίζουν το Galaxy S IV αλλά είναι μια γραφική απεικόνιση υπαλλήλου του καταστήματος expansys. Ο @evleaks στη συγκεκριμένη περίπτωση δε φάνηκε τόσο αξιόπιστος, βάζοντας το δικό του watermark πάνω στις φωτογραφίες ενώ προχώρησε και στη διαγραφή των tweets.