Ύστερα από μια διαρροή διαφημιστικού πανό στην έκθεση MWC της Βαρκελώνης, η Samsung παρουσίασε και επίσημα το Galaxy Note 8.0 το οποίο θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, μία με WiFi και μία με 3G, 4G LTE συνδεσιμότητα.

Η συσκευή ενσωματώνει chip Exynos μαζί με τετραπύρηνο A9 επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.6GHz και 2GB Ram. Υπάρχουν δύο επιλογές για αποθηκευτικό χώρο, των 16GB και 32GB επεκτάσιμο πάντα με κάρτες μνήμης microSD. Η οθόνη είναι τεχνολογίας WXGA μεγέθους 8” ιντσών και ανάλυσης 1280x800 pixels με πυκνότητα 189ppi. Υπάρχει επίσης φωτογραφική μηχανή 5MP αλλά και εμπρόσθια κάμερα 1.3MP για video κλήσεις. Το Galaxy Note 8 θα συνοδεύει η ειδική γραφίδα της Samsung, το S Pen με τεχνολογία Wacom.

 

 

gsmarena_002.jpg

 

 

 

Όσον αφορά το λογισμικό, η συσκευή τρέχει την έκδοση του Android 4.1.2 Jelly Bean με την τελευταία έκδοση του γραφικού περιβάλλοντος TouchWiz. Επιπλέον υπάρχουν αρκετές ειδικά σχεδιασμένες εφαρμογές για τη συγκεκριμένη έκδοση του Note, όπως το Smart Play, Direct Call αλλά και εφαρμογές που κάνουν χρήση του S Pen.

 

Η κυκλοφορία του αναμένεται κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου του έτους σε τιμολόγηση που ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες και το πρώτο hands on σε λίγες ημέρες μέσα από την έκθεση MWC.

 

Link.png Site: http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_80_goes_official_with_s_pen_and_android_jelly_bean_-news-5592.php[/url]']gsmarena.com