Εκτός από το Samsung Z, το πρώτο smartphone που βασίζεται στη πλατφόρμα Tizen, η Κορεάτικη εταιρεία ανακοίνωσε και το Samsung Galaxy W, το μεγαλύτερο smartphone που έχει κατασκευάσει, με οθόνη 7 ιντσών!

Το κινητό είναι βασικά ένα Galaxy Tab, αλλά με μικρότερου μεγέθους περιθώρια γύρω από την οθόνη, για να ευνοείται το κράτημα με το... ένα χέρι. Παρά το μεγάλο, επιβλητικό σχέδιο, ο εξοπλισμός του Samsung Galaxy W θα λέγαμε ότι ανήκει στη μεσαία κατηγορία. Έτσι, η οθόνη των 7 ιντσών υποστηρίζει ανάλυση 720 x 1280 pixels και βασίζεται σε τετραπύρηνο SoC (System On Chip) με συχνότητα λειτουργίας 1.2GHz.

 

Διαθέτει 1.5GB RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας μνήμης microSD, υποστηρίζει WiFi, GPS, Bluetooth ενώ η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3200mAh.

 

Στη πρόσοψη διαθέτει κάμερα 2.0 Megapixels για βιντεοκλήσεις ενώ στο πίσω μέρος, η κύρια κάμερα διαθέτει αισθητήρα 8.0 Megapixels. Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 4.3 Jelly Bean. Στη Ν.Κορέα το Galaxy W στοιχίζει $487 και είναι διαθέσιμο σε μαύρο, λευκό και κόκκινο. Άγνωστο μέχρι στιγμής πότε θα κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές.

 

Link.png Site: GSMArena