Η Samsung ακολουθώντας τη γνωστή στρατηγική της να βγάζει μοντέλα για όλα τα γούστα επεκτείνει τη γκάμα των συσκευών της σε μια περιοχή που πρώτη είχε εξερευνήσει η Nokia με συσκευές όπως το 808 pureview. Έτσι ανακοίνωσε επίσημα το νέο καμερο-τηλέφωνο της που ακούει στο όνομα Galaxy S4 Zoom.

Πρόκειται για το συνδυασμό ενός πλήρους smartphone με τα ίδια χαρακτηριστικά που συναντάμε στο Galaxy S4 mini δηλαδή Android 4.2.2, οθόνη amoled 4.3 ιντσών ανάλυσης 540 x 960, διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.5 GHz,1.5 GB RAM, 8GB εσωτερικό χώρο, υποδοχή για sd card και μιας φωτογραφικής μηχανής των 16 megapixel και για πρώτη φορά σε τηλέφωνο 10x optical zoom.

 

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά η κάμερα περιλαμβάνει φακό 24 χιλιοστών, τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνας, Xenon φλας και ένα ειδικό δακτύλιο "Zoom Ring" γύρω από το φακό ο οποίος εκτός από λειτουργία ζουμαρίσματος μπορεί να μας βοηθήσει στο διαμοιρασμό φωτογραφιών ακόμα και στη διάρκεια τηλεφωνικής κλήσης ή στην εναλλαγή μεταξύ των διαφόρων mode. To Galaxy S4 Zoom μπορεί να καταγράψει 1080p βίντεο στα 30fps και 720p στα 60fps.

 

Το βάρος φτάνει τα 208 γραμμάρια με μπαταρία των 2330mAh ενώ αναμένεται να γίνει διαθέσιμο προς αγορά κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι που διανύουμε.

 

Link.png Site: ']gsmarena

Link.png Site: http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4_zoom-5447.php']gsmarena specs