Δύο νέες αιτήσεις για κατοχύρωση ευρεσιτεχνίας που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα αποκαλύπτουν ποιο θα μπορούσε να είναι το μέλλον του S Pen, του γνωστού δηλαδή stylus που χρησιμοποιεί η Samsung στη σειρά των Galaxy Note phablets, καθώς φαίνεται πως η εταιρεία εξετάζει την πιθανότητα ενσωμάτωσης μικροφώνου και ακουστικού ώστε να είναι δυνατή η πραγματοποίηση και η λήψη κλήσεων.

Παράλληλα σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγραφεί στη σχετική αίτηση που προαναφέραμε, θα υποστηρίζεται και η δυνατότητα φωνητικών εντολών ενώ η εταιρεία ισχυρίζεται πως με αυτό τον τρόπο το S pen μπορεί να αντικαταστήσει τα σετ ασύρματων ακουστικών.

 

Ωστόσο θα πρέπει να σημειώσουμε πως η ιδέα του Κορεατικού κολοσσού δεν είναι καινούρια καθώς μια αντίστοιχη υλοποίηση είχαμε και από την Asus με το Padfone πριν από περίπου 2 χρόνια.

 

Τέλος, στη δεύτερη αίτηση που κατέθεσε η εταιρεία περιλαμβάνεται ένας ριζικά ανασχεδιασμένος μηχανισμός για το S pen το οποίο συρρικνώνεται όταν τοποθετείται στη συσκευή και εκτείνεται στο πλήρες μέγεθός του όταν ο χρήστης το τραβάει από αυτή.

 

stylus.jpg

 

 

Link.png Site: http://www.phonearena.com/news/Samsung-patents-a-stylus-with-a-microphone-and-a-speaker-could-this-be-the-next-S-Pen_id52704#2-[/url]']Phone Arena