Ύστερα από την κυκλοφορία του Samsung Hennesy και του Galaxy Golden στην Κίνα, η εταιρεία φαίνεται να ετοιμάζει νέο αναδιπλούμενo κινητό τηλέφωνο με διπλή οθόνη, αυτή τη φορά όμως με ενισχυμένα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Η συσκευή έχει την κωδική ονομασία SM-W2014 και αναφέρεται ότι θα διαθέτει διπλή οθόνη 3.67" ιντσών ανάλυσης 800x480 pixels τεχνολογίας Super AMOLED και με 254ppi.

 

Η αναλογικά χαμηλή ανάλυση δεν πρόκειται να αποτελέσει πρόβλημα για τον Qualcomm Snapdragon 800 επεξεργαστή που διαθέτει, τον οποίο έχουμε δει μάλιστα και σε άλλα high end smartphones όπως το LG G2 και το Samsung Galaxy Note 3. Ενσωματώνει μάλιστα 2GB RAM, 2MP εμπρόσθια κάμερα για video κλήσεις και 13MP φωτογραφική μηχανή στο πίσω μέρος της συσκευής.

 

Όπως το Hennessy και το Golden, έτσι και το συγκεκριμένο smartphone κατά πάσα πιθανότητα δε πρόκειται να κυκλοφορήσει εκτός Κίνας, αφού ειδικά οι Ευρωπαίοι χρήστες δε φαίνεται να αναπολούν το συγκεκριμένο σχεδιασμό κινητών τηλεφώνων.

 

Link.png Site: http://gigaom.com/2013/10/09/leak-reveals-samsungs-next-smart-flip-phone-will-use-super-fast-cpu/[/url]']GigaOm