Η Samsung Mobile Ελλάδος, ανακοίνωσε πριν λίγο μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook, ότι από σήμερα ξεκνάει η πολυπόθητη OTA αναβάθμιση σε Jelly Bean για τους κατόχους του Galaxy S III στη χώρα μας.

Με την κλασσική πλέον καθυστέρηση στη διάθεση της αναβάθμισης αφού το αρχικό χρονοδιάγραμμα προέβλεπε την κυκλοφορία της τον περασμένο Οκτώβρη, η Samsung διαθέτει την έκδοση 4.1.2 Jelly Bean του Android στο best seller της εταιρείας η οποία φέρνει αρκετά σημαντικές αλλαγές.

 

Από τις σημαντικότερες είναι το project butter που φέρνει καλύτερη πλοήγηση στα μενού της πλατφόρμας και πιο φυσική κίνηση στα animations/transitions καθώς και το Google Now, μια νέα υπηρεσία αναζητήσεων με φωνητικές εντολές, στα πρότυπα του Siri της Apple. Ακόμα βλέπουμε καλύτερες ειδοποιήσεις με υποστήριξη gestures και δυνατότητα για ασύρματες μεταφορές αρχείων μέσω της τεχνολογίας Android Beam

 

Η Samsung φέρνει στο Galaxy S3 και αρκετά χαρακτηριστικά του δικού της περιβάλλοντος, του TouchWiz UI τα οποία πρωτοπαρουσίασε με το Galaxy Note 2. Σε αυτά ξεχωρίζει η λειτουργία Page Buddy η οποία εκτελεί έξυπνες ενέργειες όπως το να ανοίξει το widget της μουσικής και του βίντεο μόλις συνδέσετε τα ακουστικά στη συσκευή. Το πολύ χρήσιμο Multi Window έρχεται στο Galaxy S3 και επιτρέπει την παράλληλη λειτουργία δύο εφαρμογών στην οθόνη, με το χρήστη να επιλέγει αυτός πόσο χώρο θα διαθέτει η κάθε εφαρμογή. Μερικά ακόμα από τα νέα χαρακτηριστικά της αναβάθμισης, μπορείτε να δείτε στα παρακάτω επίσημα βίντεο της Samsung.

 

 

 

Link.png Site: http://www.facebook.com/photo.php?pid=1438576&l=f0116d3592&id=250524748345959[/url]']Ανακοίνωση Samsung Mobile Greece