Η κυκλοφορία του Galaxy F, της «πολυτελούς» έκδοσης του Galaxy S5 πλησιάζει αν λάβουμε σοβαρά υπόψη τις τελευταίες διαρροές από την ιστοσελίδα Phonearena.

Αν και στελέχη της Samsung είχαν σπεύσει να διαψεύσουν κάθε σχετική πληροφορία για ένα ανανεωμένο Galaxy S5 με καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά και κυρίως καλύτερη ποιότητα κατασκευής, όπως φαίνεται η Κορεατική εταιρεία θα προχωρήσει σε μια κίνηση έκπληξη σύντομα με βάση και τα φωτογραφικά πειστήρια.

 

Σε αυτά διακρίνεται το φημολογούμενο Galaxy F το οποίο διατηρεί στο εμπρόσθιο μέρος τον ίδιο σχεδιασμό με την τωρινή ναυαρχίδα της Samsung όμως στο πίσω μέρος κυριαρχεί το βουρτσισμένο αλουμίνιο και όχι το πλαστικό όπως γινόταν μέχρι σήμερα με όλα τα μοντέλα της σειράς Galaxy S.

 

Σημαντικές διαφορές υπάρχουν στα τεχνικά χαρακτηριστικά, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι διαστάσεις της αυξάνουν στις 5.3 ίντσες όπως επίσης και η ανάλυση η οποία γίνεται QHD (1440 x 2560), ανάλυση που είδαμε πρόσφατα και στο LG G3. Στο εσωτερικό ο επεξεργαστής αναμένεται να είναι ο Snapdragon 805, η τελευταία δημιουργία της Qualcomm, συνοδευόμενη από 3GB RAM και κάμερα 16MP με οπτικό σταθεροποιητή.

 

galf.jpg

 

Το PhoneArena αναφέρει ότι οι διαστάσεις της συσκευής θα είναι μικρότερες από αυτές του Galaxy S5 εξαιτίας των πιο λεπτών περιθωρίων γύρω από την οθόνη, μια πρακτική που έχει ακολουθήσει με μεγάλη επιτυχία και η LG στα τελευταία της μοντέλα.

 

Link.png Site: PhoneArena