Τον περασμένο Αύγουστο, η Samsung παρουσίαζε επίσημα την πέμπτη γενιά του Galaxy Note, συνοδευόμενη από μια ανακοίνωση έκπληξη αφού η συσκευή για πρώτη φορά δε θα κυκλοφορούσε στην Ευρώπη, επιλέγοντας να προωθήσει στη θέση του το Galaxy S6 edge+.

Αν και η εταιρεία προχώρησε στα αποκαλυπτήρια του μοντέλου στα πλαίσια της έκθεσης IFA 2015 στο Βερολίνο, εντούτοις δεν υπήρχε κάποια ενημέρωση σχετικά με το αν θα το βλέπαμε -επίσημα- στην Ευρώπη, κάτι που όμως τελικά θα γίνει πραγματικότητα. Όπως αναφέρουν οι ιστοσελίδες Android Central και Gadgette, το Galaxy Note 5 θα κυκλοφορήσει σε συγκεκριμένες ευρωπαικές αγορές στις αρχές του 2016 χωρίς όμως να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.

 

Άγνωστος παραμένει ακόμα και ο λόγος που οδήγησε τη Samsung στη συγκεκριμένη απόφαση από τη στιγμή που στις αγορές που κυκλοφόρησε, η εταιρεία προχώρησε σε σημαντικές προωθητικές ενέργειες μαζί με το Galaxy S6 edge+. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το ακριβές χρονοδιάγραμμα της κυκλοφορίας της συσκευής στην Ευρώπη, κάτι που πιθανότατα θα δημοσιοποιηθεί τον επόμενο μήνα.

 

Link.png Site: AndroidCentral
Link.png Site: http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/samsung/samsung-galaxy-note-5-%CF%85%CF%80%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%AE-vi-r10001[/url]']Samsung Galaxy Note 5 hands-on (video)