Ανάμεσα στις σημερινές ανακοινώσεις της Samsung στα πλαίσια της έκθεσης IFA ήταν ξεχωρίζει αυτή της αναβάθμισης των Galaxy S III και Galaxy S 4 στην έκδοση του Android 4.3 τον Οκτώβριο.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι η συγκεκριμένη έκδοση του λογισμικού της Google κυκλοφόρησε πριν από περίπου τρεις μήνες, πρόκειται για μια αρκετά γρήγορη υοθέτηση του από τη Samsung σε παλαιότερες συσκευές της. Αναφέρεται μάλιστα ότι η αναβάθμιση θα επιτρέπει την επικοινωνία και αλληλεπίδραση των συσκευών με το νέο “‘εξυπνο ρολόι” Galaxy Gear που ανακοινώθηκε πρόσφατα, μια λειτουργία που θα υποστηρίζεται επίσης από το Galaxy Note III αλλά και το Galaxy Note 10.1 tablet.

 

Μερικές από τις πιο σημαντικές βελτιώσεις της νέας έκδοσης του Android είναι η υποστήριξη του προτύπου Bluetooth 4.0 για χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας στις συσκευές που θα το τρέχουν. Το Galaxy S 4 κυκλοφόρησε με την έκδοση του Android 4.2, ενώ το Galaxy S III δεν έλαβε ποτέ την έκδοση αυτή, παρά τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί ότι σύντομα θα δεχόταν την αναβάθμιση.

 

Source.png Πηγή: http://arstechnica.com/gadgets/2013/09/android-4-3-will-come-to-the-galaxy-s-4-and-galaxy-s-iii-in-october/[/url]']arstechnica.com