Οι γρήγορες αναβαθμίσεις στην πλατφόρμα του Android στις οποίες προχωρά η Samsung τουλάχιστον για τα κορυφαία της μοντέλα φαίνεται ότι θα συνεχιστούν με βάση έγγραφο που διέρρευσε και στο οποίο παρουσιάζεται το χρονοδιάγραμμα της εταιρείας όσον αφορά την έκδοση 4.4 KitKat.

Σύμφωνα με το έγγραφο που δημοσιεύει η ιστοσελίδα itechaddict.com, το Android 4.4 KitKat αναμένεται να φτάσει στα κορυφαία smartphone της Samsung, το Galaxy S4 και το Galaxy Note 3 τον προσεχή Ιανουάριο.

 

Στο χρονοδιάγραμμα αναφέρονται και οι προκάτοχοι των συσκευών αυτών, το Galaxy S3 και το Galaxy Note 2 τα οποία αναμένεται να αναβαθμιστούν κανονικά στην πιο πρόσφατη έκδοση του Android το διάστημα Μαρτίου - Απριλίου της επόμενης χρονιάς.

 

Η αναβάθμιση στην έκδοση 4.4 KitKat αναμένεται να φέρει καλύτερο multitasking, μεγαλύτερη ενσωμάτωση του Google Now, πιο γρήγορη απόκριση ενώ θα περιέχει και το γραφικό περιβάλλον TouchWiz τιο οποίο ενσωματώνει η Samsung σε όλα τα android smartphone της.

 

Link.png Site: http://itechaddict.com/leaked-samsung-memo-shows-some-kitkat-love-for-the-galaxy-lineup[/url]']Itechaddict