Όλα δείχνουν ότι η 14η Μαρτίου θα είναι η μέρα όπου η Samsung πρόκειται να ανακοινώσει την επόμενη έκδοση της ναυαρχίδας της, το Galaxy S IV.

Νωρίς σήμερα το πρωί ο Eldar Murtazin ο οποίος εργάζεται για την ιστοσελίδα mobile review, μέσα από ένα tweet αναφέρει ότι στις 14 Μαρτίου η HTC θα πέσει έξω στις εκτιμήσεις της για το One smartphone. Αν και το αρχικό tweet δεν έκανε καμία άμεση αναφορά για συσκευή της Samsung, η ιστοσελίδα SamMobile γνωστή για τις διαρροές της για τη Samsung έκανε άμεση αναφορά για τη συσκευή λίγο αργότερα.

 

Τις σημερινές φήμες ήρθαν να ενισχύσουν αποκλειστικές πληροφορίες που αναφέρει ότι διαθέτει η ιστοσελίδα του TheVerge, η οποία κάνει λόγο ότι τα αποκαλυπτήρια του Galaxy S IV θα γίνουν “αδιαμφισβήτητα” στις 14 Μαρτίου. Η SamMobile αποκαλύπτει ότι θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση στις ΗΠΑ, γεγονός που αν τελικά ισχύει θα είναι η πρώτη φορά όπου η εταιρεία θα ανακοινώσει μια ναυαρχίδα της εκτός Ευρώπης.

 

Μέχρι στιγμής “γνωρίζουμε” ότι θα διαθέτει οθόνη 4.99” ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED με Full HD ανάλυση, Exynos 5 Octa chipset με 8 πυρήνες, Mali-T678 GPU, 2 GB RAM, 13-megapixel φωτογραφική μηχανή με εγγραφή video 1080p, 2-megapixel εμπρόσθια κάμερα για video κλήσεις ενώ θα τρέχει την τελευταία έκδοση του Android 4.2.2 Jelly Bean.

 

Link.png Site: http://www.theverge.com/2013/2/18/4002008/galaxy-s-iv-definitely-will-be-announced-on-march-14th-sources[/url]']theverge.com