Η ετήσια αναβάθμιση της δεύτερης best seller σειράς android "smartphone" της Samsung έρχεται κατά πάσα πιθανότητα το Σεπτέμβριο με την παρουσίαση του Galaxy Note III.

Οι πρώτες φήμες έχουν ήδη ξεκινήσει και σύμφωνα με αυτές, το νέο Galaxy Note θα στηρίζεται στην πλατφόρμα Exynos 5 Octa η οποία δεν κατάφερε να ενσωματωθεί στο Galaxy S4. Η ιστοσελίδα SamMobile αναφέρει ακόμα ότι η GPU θα είναι η Mali-450 με 8 πυρήνες ενώ η παρουσία 3GB RAM θεωρείται πολύ πιθανή.

 

Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά που αναφέρονται είναι η οθόνη 5.99' ιντσών με Full HD ανάλυση και τεχνολογία Super AMOLED η οποία αν και μεγαλύτερη, δε θα παίρνει μεγαλύτερο χώρο από την οθόνη 5.8' ιντσών του Galaxy Mega εξαιτίας του μικρότερου bezel.

 

Ακόμα θα πρέπει να περιμένουμε την ίδια κάμερα με το S4 στα 13mp, το S-Pen φυσικά αλλά και την νεώτερη έκδοση του Android που θα μάθουμε σε λίγες μέρες στο συνέδριο Google I/O, με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο για την έκδοση 4.3 με τη προσθήκη του TouchWiz UX 2.0.

 

Αν συνεχιστεί η παράδοση, η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει το Galaxy Note 3 στις αρχές του Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια της έκθεσης IFA 2013.

 

Link.png Site: http://www.sammobile.com/2013/05/01/rumor-galaxy-note-iii-to-have-8-core-cpu-and-8-core-gpu/[/url]']Sammobile