Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τους επιβάτες της πτήσης IB 0513 της Iberia Airline από La Coruña με προορισμό τη Μαδρίτη στην Ισπανία.

Όχι μόνο είχαν ένα ασφαλές, και ενδεχομένως ευχάριστο ταξίδι, αλλά έφυγαν και με ένα Galaxy Note8 της Samsung ο καθένας στις αποσκευές τους.

 

Το μεγάλο giveaway οργανώθηκε από τη Samsung Ισπανίας για διαφημιστικούς λόγους και για μάρκετινγκ βεβαίως, και δεν αποτελεί μέρος κάποιας καμπάνιας ή εκστρατείας σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα κινητά παρέδωσαν στους επιβάτες οι αεροσυνοδοί της πτήσεις χρησιμοποιώντας τα ειδικά καροτσάκια και τους δίσκους που χρησιμοποιούν για να μοιράσουν γεύματα κ.ά.
Από όσο μπορούμε να δούμε και από το σχετικό βίντεο στο tweet της Iberia Airlines, η χαρά των επιβατών ήταν πολύ μεγάλη αφού όχι μόνο έλαβαν δωρεάν ένα από τα καλύτερα smartphones αυτή τη περίοδο, αλλά και ένα από τα ακριβότερα.

 

gallery_286955_4299_35897.jpg

 

Πρόκειται αναμφισβήτητα για μία ακόμη προσπάθεια της Samsung να αλλάξει τη γνώμη του κόσμου και να ανακάμψει από το φιάσκο με το Galaxy Note7 που αποσύρθηκε από την αγορά επειδή είχε τη τάση να …“αυταναφλέγεται”.

 

Link.png Site: PhoneArena